24 februari, 2012

Revenge - Bäst på TV just nu

Har du missat den nya dramaserien "Revenge"? I så fall har du verkligen gått miste om något för den är verkligen bäst på TV just nu! Man ser fram emot varje avsnitt med stor spänning och det är alltid lika underhållande att se Emily hämnas på de själviska överklasskaraktärerna.

"Revenge" är som en blandning av "Melrose Place", "Desperate Housewives", "Dallas" och "Dynastin". Såpafans känner säkert igen Emily VanCamp från "Brothers & Sisters" och Connor Paolo från "Gossip Girl". Det behövs fler seriösa såpoperor som detta på TV!

"Revenge" sänds på TV3, torsdagar klockan 21.00.

Emily Thorne vet vad hon vill. Att glömma och förlåta är inte hennes melodi. När hon anländer till The Hamptons, semesterort för USA:s rika och berömda, är Louis Vuitton-handväskan fylld till brädden av kyligt planerad vedergällning. Nu ska de som förstörde hennes pappas liv och gjorde barndomen till ett helvete få betala. Likt den grekiska hämndgudinnan Nemesis väger och mäter Emily Thorne sina fienders gärningar för att sedan låta repressalierna fräta sönder deras liv.Foto: ABC Television Network.