12 september, 2009

I don't read reviews, I make up my own mind!

Visst är det tråkigt att folk är så besatta av recensioner? "Nej, den filmen kan vi inte se för den har fått så dåliga recensioner! Nej, den skivan kan du inte gilla, den har ju sålt jättedåligt!" Det är meningar som går mig på nerverna.

Själv så läser jag inte recensioner längre, jag skaffar mig en egen uppfattning om det jag lyssnar och tittar på. Visst kan det kännas kul när ens idoler rosas i pressen men ärligt talat så är det inte så viktigt för mig. Och det här med försäljningssiffror intresserar mig inte heller.

Jag vet vad jag gillar och då spelar det ingen roll vad någon annan tycker. Tänk vad mycket dessa personer måste gå miste om. Kanske missar de sin potentiella favoritfilm på grund av en dålig recension? Att fatta sina beslut efter recensioner och försäljningssiffror är lika korkat som att låta någon annan bestämma vem man ska bli kär i.

Jag älskar förresten att recensera skivor, böcker och filmer, men jag förväntar mig inte att alla ska tycka som jag, och jag hoppas verkligen inte att folk fattar sina beslut efter dem. Kom ihåg att smaken är som baken!

Bimbo Boy
www.bimboboy.com