27 mars, 2008

Trollfeber

Som ni redan vet var jag till Falun i onsdags och träffade mina idoler från tjejgruppen Troll i TV-programmet "Eftersnack". Pappa och Diana följde med dit och en av programledarna visade oss runt på SVT Gävledala innan själva inspelningen. Det var riktigt intressant att se hur det ser ut bakom kulisserna. Jag älskar TV-världen!

Några nervösa timmar senare dök Trollmedlemmarna Monica Malm, Katarina Wikberg och Helena Caspersson upp. Det var så kul att träffa dem. Jag slogs av deras trevliga och ödmjuka attityd. Tjejerna delade med sig av intressanta historier från storhetstiden på åttio- och nittiotalet och vi kollade igenom mängder av gamla tidningsurklipp. Jag kände mig som ett nördigt fan, vilket jag i och för sig är.

Vi blev sminkade och sedan var det dags att ta plats i studion där jag och tjejerna intervjuades. Min musikvideo visades också i programmet. Efter sändningen samlades vi i fikarummet och minglade. Tjejerna fick en massa SMS från folk som hade sett programmet. En av dem skrev att hon tyckte att jag var cool och bandets sångerska, som tyvärr inte kunde komma, hälsade till mig.

Det var en magisk kväll!