09 juni, 2009

Scream 4 - Skräckfilmssuccén fortsätter

Jag älskar skräckfilmer, speciellt snygga slasherfilmer, och en av mästarna på genren är den amerikanska regissören Wes Craven. Han ligger bakom filmer som "Terror På Elm Street", "The Hills Have Eyes", "The Last House On The Left" och "Scream"-filmerna.

I dagarna gick Wes ut i media och pratade om det kommande projektet "Scream 4" som ska ha premiär 2010. Enligt intervjun i Digital Spy har Wes blivit tillfrågad om att regissera men ännu inte tackat ja. Kevin Williamson, som skrev manus till föregångarna samt "I Know What You Did Last Summer", kommer troligtvis att skriva manuset till denna film också.

Jag älskar alla "Scream"-filmerna och ser verkligen fram emot den fjärde. Jag hoppas på att få se några gamla ansikten också. Enligt artikeln har Courteney Cox och David Arquette redan tackat ja till att återigen spela Gale och Dewey. Neve Campbells Sidney kommer troligtvis inte att återkomma.

Filmserien var från början tänkt att sluta som en trilogi men enligt Williamson är tre helt nya filmer inplanerade. Det vore kul om serien fortsatte lika länge som "Fredagen Den 13:e" och "Halloween". Ser du fram emot "Scream 4"?

Bimbo Boy
www.bimboboy.com