13 juli, 2009

Models Inc. - 90-talets modellsåpa

Minns ni den underbara såpoperan "Models Inc." som sändes mellan 1994 och 1995? TV-serien var en spinoff på "Melrose Place" och handlade om Amandas (Heather Locklear) mamma Hillary Michaels, spelad av "Dallas"-stjärnan Linda Gray. Hon var chef för en modellagentur i Los Angeles full av intriger, sex och glamour. Hillary medverkade dessutom i några avsnitt av "Melrose Place" för att promota den nya serien.

Andra som medverkade i serien var bland annat Teresa Hill, Cassidy Rae, Kylie Travis och Stephanie Romanov. Serien blev dock ingen stor succé i USA och lades ner efter en enda säsong. Det hjälpte inte ens att man mot slutet tog in Emma Samms, känd från "Dynastin", i rollen som Grayson. Trots att serien lades ner har den en stor skara fans världen över. Som tur är så har jag hela serien inspelad men jag hoppas förstås att den släpps officiellt på DVD inom en snar framtid. Om du också vill se "Models Inc." på DVD, skriv under denna namninsamling.

Håll förresten utkik på min nya hemsida Prime Time Bitch, där jag kommer att göra en del tillägnad denna underbara serie, full av information, avsnittsguide och mycket mer!Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com