08 mars, 2007

Sveriges sexigaste kändiskillar

Här nedanför har jag listat de jag tycker är sexigast bland svenska kändiskillar. Kom ihåg att skönhet är individuellt och att alla har olika smak. För mig är söthet och charm sexigare än något annat.

1. Viktor Åkerblom Nilsson: Första gången jag såg Viktor var i "Let's Dance" där han tävlade 2006. Han har charm, humor, sångröst och verkar vara en riktig gentleman. Helt klart sexigast i Sverige. Jag skulle gärna dansa med Viktor, så länge det är han som för. Mer Viktor åt folket!

2. Martin Rolinski: Martin blev känd i TV-programmet "Popstars" men fick sitt stora genombrott som sångare i BWO. Han är så vacker med sina blonda lockar och sitt välskapta ansikte. Dessutom har han en gudomlig röst.

3. Darin: Darin är sockersöt! Han slog igenom i "Idol 2004" och blev snabbt en av Sveriges största popstjärnor. Darin verkar så blyg och fumlig när han blir intervjuad, vilket bara är gulligt. Dessutom sjunger han som en gud.

4. Basshunter: Basshunter, eller Jonas Altberg som han egentligen heter, slog igenom med landsplågan "Boten Anna" förra året. Jag föll pladask när jag såg videon till låten. Jonas är söt, charmig och har en sexig dialekt. Dessutom tycker jag att det är gulligt med datanördar som gör musik.

5. Magnus Carlsson: Sveriges största gaystjärna måste ju självklart vara med på min lista. Efter Magnus medverkan i Melodifestivalen 2007 skrevs det mycket om att han hade gått upp i vikt. Var det bara jag som inte ens reagerade på det? Magnus är perfekt, så lägg ned vikthetsen!

6. Tobias Karlsson: Förra året dansade Tobias Karlsson med Arja Saijonmaa i "Let's Dance" och i år var det Anna Sahlene som fick det nöjet. Tobias är blond, rolig och en jävel på att dansa. Behöver jag säga mer? Jag vill också dansa med honom.

7. Johan Östberg: Året var 2004 och "Fame Factory" var ett av mina favoritprogram. Där medverkade den fumliga Johan Östberg som än i dag är en av de sötaste killar jag har sett. Sedan dess har Johan hunnit med att släppa ett soloalbum och medverkat i en musikal. Att han dessutom jobbar hårt för att motverka mobbning är ett stort plus.

8. Ola Svensson: Ola blev känd i "Idol 2005" och släppte strax därpå singeln "Rain". Jag tycker inte att Ola är världens starkaste sångare, men han har något som fångar ens intresse. Kanske är det hans blonda hår och söta ansikte?

9. Jimmy Jansson: Jimmy slog också igenom i TV-programmet "Fame Factory" trots att han några år innan hade medverkat i Melodifestivalen med bandet Poets. Jimmy ser ut som en porslinsdocka och jag skulle gärna "gung-gung-gunga" med honom.

10. Danny Saucedo: Jag vet inte vad det är med mig och blonda killar. Svärmorsdrömmen Danny Saucedo blev känd i "Idol 2006" och släppte nyligen singeln "Tokyo" som jag är helt förälskad i. Under "Idol" skrev det att Danny gick omkring och pussade på sina manliga kollegor. Danny, du får gärna pussa på mig också!

11. Måns Zelmerlöw: Måns slog också igenom i "Idol 2005" och är nu aktuell i Melodifestivalen. Han är snygg som få och kan både dansa och sjunga. Jag hoppas att han tar hem segern i Globen på lördag. Det behövs lite mer dancepop i tävlingen.

12. Vigor Sörman: Jag gillar inte att resa , men med Vigor som reseledare skulle jag nog kunna åka till världens ände. Söte Vigor är programledare i TV4:s "När & Fjärran".

13. Magnus Betnér: Magnus är en av Sveriges just nu hetaste komiker som bland annat kan ses i "Parlamentet". Han framstår ibland som en aning arg, men det är nog bara en image. Jag skulle inte ha något emot att försöka smälta Magnus och få fram mjukisen i honom.

14. Martin Stenmarck: Sångfågeln Martin Stenmarck har alltid varit sexig men han gjorde ett stort misstag när han rakade av sig håret. Martin, låt håret växa ut igen!

15. Andreas Lundstedt: Andreas Lundstedt var en av medlemmarna i discogruppen Alcazar och ställde i år upp i Melodifestivalen som soloartist med låten "Move". Han är charmig som få och klär sig alltid stiligt.