12 oktober, 2007

Självinsikt? Oh yeah!

På HBTQ-sajten Qruiser kan man skapa egna klubbar och de senaste veckorna har en kille gjort reklam för klubben "Kända i Stockholms gayliv". Det värsta är att folk måste ansöka om medlemskap och godkännas av grundaren som i sin reklam skriver: "Vi vet om du är det." Kan det bli mer patetiskt?

Vem bestämmer om någon är känd eller inte? Vad är det för egocentriska personer som ansöker om medlemskap i en sådan klubb? Skulle någon riktig kändis bli medlem där? Jag tvivlar på det. Det är tråkigt att det i gayvärlden ofta anses vara coolt att vara ytlig, divig och bitchig. Självförtroende är bra, men det får inte gå till överdrift.

Det är dock komiskt att klubben efter ett par veckors promotion fortfarande bara har fyra medlemmar. Mitt råd till klubbens grundare är att slå upp ordet "självinsikt" och skaffa sig lite sådant.

Klubbens beskrivning:
"Vi Må Vara Ytliga, Självupptagna, Diviga, Utseendefixerade Och Så Vidare Men Vi Har Kul När Vi Gör Det. Men Inte Är Man En Dålig Människa För Det. Vi Är Som Vi Blev… Inget Att Göra Något Åt. Men Vi Syns I Stockholms Uteliv. Minglande, Dansande, Flirtande Och Underbara. Många Pussar På Er Nu I Höstkylan."