25 januari, 2009

Tori Spelling tillbaka till 90210

Då var Bimbo Boy tillbaka med senaste nytt från såpavärlden! Flera källor har rapporterat att Tori Spelling har skrivit på kontrakt för att återigen spela Donna Martin i "90210", spinoff till 90-talsklassikern "Beverly Hills 90210". Äntligen är den blonda såpadivan tillbaka! Enligt Perez Hilton ska även Jason Priestley återvända till serien men inte som Brandon Walsh utan som regissör till det avsnitt Tori gör debut i.

Tori kommer troligtvis att dyka upp i slutet av säsong ett. Jag hoppas även att Shannen Doherty återvänder för att göra fler avsnitt av serien. Jag och många med mig hoppas förstås att "90210" släpps på DVD, speciellt i Sverige där den sänds på TV400, en kanal nästan ingen har.

Jag och Diana är förresten inne på säsong fem av "Beverly Hills 90210" just nu där Donna blir ihop med hunken Ray Pruit, spelad av sångaren Jamie Walters. Minns ni honom och hans hit "Hold On" från 1995? Den spelades sönder på alla mellanstadiediskon. Jag var nog lite förälskad i honom redan på den tiden. Säsong sex av originalserien släpps förresten på DVD i Sverige den 29 april. Förhandsboka den här.

Foto: Oxygen Media.

Andra bloggar om: , , , , , , , .

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com