13 juli, 2008

Alcazar släpper nytt album

I går uppträdde den kitschiga discogruppen Alcazar på TV4:s underhållningsprogram "Sommarkrysset". De satte verkligen färg på det annars rätt så fåniga TV-programmet. Först framförde de sin nya singel "Inhibitions", en skön poplåt med Britney Spears-influenser, och sedan ett hitmedley bestående av "This Is The World We Live In", "We Keep On Rockin" och "Crying At The Discoteque".

Som ni säkert redan känner till så består gruppen numera av Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund. Lina verkar känna sig hemma som ny medlem i gruppen och hon var otroligt snyggt klädd under det första framträdandet i går. "Inhibitions" har förresten släppts som singel och går nu att köpa som download runtom i Sverige. Alcazars nya album släpps i höst, vilket jag verkligen ser fram emot. Det kommer bland annat att innehålla en cover på discoklassikern "Funky Town". Mer disco åt folket!

Lyssna på Alcazars nya låtar "Inhibitions" och "We Keep On Rockin" här, och spana gärna in mina tidigare blogginlägg om Alcazar här.

Andra bloggar om: , , , , , , , , .

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com