25 maj, 2008

On the radio

Oj, jag glömde nästan bort att berätta att jag var med på radio i fredags. Det var programmet "Morronen" på P4 Gävleborg där jag som expertgäst diskuterade Eurovision Song Contest tillsammans med Larry Forsberg. Det är alltid lika kul att besöka radiohuset i Gävle. Både studion och atmosfären där är mysig. Programmet sändes väldigt tidigt så ni må tro att jag var trött resten av dagen.

Immanuel: "Dennis, du hade kunnat välja den enkla vägen och göra något som någon annan säger åt dig, men du har valt att gå din egen väg och göra det du själv känner för. Det är modigt!"

Jag har förresten hört att några av mina ovänner fortfarande läser min blogg. Vad är det som är så intressant med den? För några år sedan var jag också nyfiken och smygläste mina ovänners bloggar för att se om de hade skrivit om mig, men det har jag vuxit ifrån. Nu bryr jag mig faktiskt inte ett dugg, jag vill inte veta vad de skriver om mig, om de ens gör det. Jag och mina vänner vet sanningen och det är det enda som betyder något. Det är riktigt skönt att inte ha ett behov av att lägga energi på personer man inte gillar.