07 april, 2009

Sydney tillbaka till Melrose Place!

Jag läste precis att skådespelerskan Laura Leighton kommer att medverka i spinoffserien till Aaron Spellings nittiotalssåpa "Melrose Place"! Hon kommer återigen att spela den charmiga intrigmakerskan Sydney Andrews som nu ryktas vara hyresvärd i det ökända hyreshuset.

Detta är fantastiska nyheter, Sydney var helt klart en av de bästa karaktärerna i originalet! Hennes karaktär dog dock i säsong fem, efter att ha blivit påkörd av en bil på sin bröllopsdag, så det blir intressant att se hur hon kommer att återvända.

Rykten säger också att Michael (Thomas Calabro) och Jane Mancini (Josie Bissett) också kommer att återvända! Inspelningen av den nya "Melrose Place"-spinoffen börjar nästa vecka och kommer att ha premiär hösten 2009 på den amerikanska TV-kanalen The CW.

Låt oss hoppas att någon svensk kanal köper in den också och att serien kan leva upp till det underbara originalet! Ett måste är ju förstås att de tar tillbaka fler av de gamla karaktärerna.

Passa på att beställa de gamla säsongerna av "Melrose Place" på DVD medan ni väntar! Säsong ett till fyra finns nu på Discshop. Fortsätt följa min blogg för senaste nytt om denna härliga såpopera!