01 februari, 2009

Knots Landing

Minns ni såpoperan "Knots Landing", spinoff på klassikern "Dallas"? Den 14 april 2009 släpps säsong två av serien på DVD i USA. Jag tänker självfallet köpa den! Jag tyckte att första säsongen var riktigt bra och ser fram emot att se den bitchiga Abby Ewing (Donna Mills) göra entré.

För övrigt så utspelar sig "Knots Landing" i ett bostadsområde i Kalifornien där Gary Ewing (Ted Shackelford) och hans hustru Valene (Joan Van Ark) bor. Under seriens gång dyker även flera "Dallas"-karaktärer upp, till exempel Bobby, Lucy, Kristen och J.R. Mellan 1986 och 1993 medverkade även "Desperate Housewives"-stjärnan Nicollette Sheridan regelbundet. Gillar ni glamour, 80-talsmode och dramatik är detta serien för er!

Det vore kul att få kontakt med fler svenska fans av "Knots Landing" då serien inte är så känd här. Hör gärna av er! Glöm inte bort att redan nu förhandsboka säsong två av "Knots Landing" på Amazon. Kom ihåg att du måste ha en regionsfri DVD för att kunna spela den, annars får du vänta på den brittiska utgåvan.

Andra bloggar om: , , , , , .

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com