26 maj, 2009

Jag är nöjd med mig själv

Jag vet att det anses vara fult att berömma sig själv i det här landet men det struntar jag i. Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med mig själv just nu och man ska få vara stolt över sina framsteg! För första gången på många år tillåter jag mig själv att njuta av livet istället för att oroa mig inför framtiden. Ångesten och tvivlet kommer självklart över mig fortfarande men inte alls lika starkt eller långvarigt som förr. Jag har mycket kvar att lära men min kamp mot låg självkänsla börjar sakta men säkert ge resultat.

Mitt hjärta slår lite extra för en viss person och bara för ett år sedan hade jag varit ett nervvrak och konstant oroat mig för vad som skulle kunna gå fel, ofta som en slags försvarsmekanism i hopp om att slippa bli besviken. Men nu mår jag riktigt bra och kan lättare ta saker som de kommer. Jag är faktiskt värd att njuta av livet och unna mig att tänka positivt! Det kanske låter egocentriskt men ibland så är det riktigt kul att vara jag.

Glöm inte bort att ni alla är värdefulla! Oroa er inte för saker som kan gå fel, det är bara ett slöseri med tid. Dessutom så blir inte det eventuella problemet mindre jobbigt bara för att man tar ut det långt i förskott, snarare tvärtom. Tänk så mycket roligt man kan lägga energin på istället!

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com