23 maj, 2009

The Beautiful Life, Vampire Diaries och Privileged

Jag har goda nyheter! Vi såpafans har en mängd nya ungdomsserier att se fram emot under 2009. Den amerikanska TV-kanalen The CW är enligt mig just nu bäst på serier. Deras ungdomssåpor håller väldigt hög klass och även om kanalen sägs ha finansiella problem är det inget som syns i de glamourösa serierna. Den senaste åren har de underhållit världen med TV-serier som "Gossip Girl", "One Tree Hill", "Supernatural", "Top Model" och "90210". Men det slutar inte där!

Förutom den nya versionen av "Melrose Place" har serien "The Beautiful Life" USA-premiär i höst. Den senare handlar om ett gäng unga fotomodeller i New York. Serien är skapad av Ashton Kutcher och huvudrollen spelas av ingen mindre än Mischa Barton, känd från "The O.C." Några andra skådespelare som kommer att medverka i serien är Corbin Bleu, Sara Paxton, Nico Tortorella, Jordan Woolley samt fotomodellen Elle Macpherson.

En annan ny serie som har premiär på The CW i höst är "The Vampire Diaries". Även om den är baserad på böcker publicerade på 90-talet är det tydligt att man har hakat på hypen av bok- och filmsuccén "Twilight". Den nya serien handlar om en tjej som lär känna två vampyrbröder spelade av Paul Wesley och den sexiga Ian Somerhalder. Det hela verkar dock kunna bli riktigt bra och jag hoppas på en bögvampyr. Kanske kan detta bli en ny "Buffy"?

Jag har redan sett ett par klipp från båda serierna och det ser lovande ut. Låt oss bara hoppas att de köps in av svenska kanaler, annars får vi vänta på DVD-boxarna. TV-kanalens kortlivade såpakomedi "Privileged" kommer förresten att sändas på Kanal 5 i sommar, med start den 14 juni, klockan 19.00. Här nedan följer två videoklipp från de nya serierna. Vad tycker ni?

Foto: The CW Network.

Andra bloggar om: , , , , , , , .

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com