07 maj, 2009

Valley Girls - Gossip Girl på åttiotalet

Titeln på den nya "Gossip Girl"-spinoffserien är avslöjad. Serien som gick under arbetsnamnet "Lily" kommer att heta "Valley Girls" och premiärvisas som en flashback i ett kommande avsnitt av "Gossip Girl".

Som jag tidigare har berättat så kommer den nya serien att utspela sig på åttiotalet och följa Serenas (Blake Lively) mamma Lily som tonåring i Los Angeles. I rollen som unga Lily ser vi Brittany Snow, känd från nyinspelningen av skräckfilmsklassikern "Prom Night".

Andra skådespelare som är klara för att medverka i serien är Shiloh Fernandez, Andrew McCarthy, Ryan Hansen, Cynthia Watros, Matt Barr, samt Krysten Ritter som Lilys syster Carol.

Om serien går bra har skaparen Josh Schwartz, enligt TV Guide, sagt att han tänker låta karaktärerna Kirsten och Jimmy från "The O.C." medverka i yngre skepnad. Även Lilys nuvarande pojkvän Rufus kan komma att dyka upp i denna prequel.

En trailer för det kommande flashbackavsnittet kan redan nu ses på TV-kanalen The CW:s officiella hemsida och det ser väldigt lovande ut! Kommer ni att följa "Valley Girls"?

Foto: The CW Network