04 maj, 2009

Melrose Place-feber

Det råder återigen "Melrose Place"-feber världen över! Fansen av originalet från nittiotalet väntar med spänning på att se den nya spinoffserien som har USA-premiär i höst, och jag är förstås en av dem största.

Det finns få såpoperor som jag älskar så mycket som "Melrose Place". Den har allt man kan tänkas vilja se på TV: Catfights, kärlek, sex, mord, mode och spännande cliffhangers! Vad spinoffserien ska kallas är ännu inte bestämt men några av de titlar som cirkulerar är "Melrose Place 2.0" och "Melrose".

Det är TV-kanalen The CW som ligger bakom serien och med tanke på att de ligger bakom hitsåpor som "Gossip Girl", "One Tree Hill" och nya spinoffserien på "Beverly Hills 90210" har jag väldigt höga förväntningar.

Bestämt är i alla fall att karaktärerna Sydney (Laura Leighton) och Michael (Thomas Calabro) från originalet kommer tillbaka. Jag hoppas att fler gamla godingar dyker upp under seriens gång, helst Heather Locklear.

Skådespelerskan Katie Cassidy, känd från nyinspelningar av skräckfilmerna "Black Christmas" och "When A Stranger Calls", har fått rollen som Ella. Snyggingen Shaun Sipos har fått rollen som David, som sägs vara Jakes (Grant Show) son.

Även sångerskan Ashlee Simpson, syster till Jessica, har fått en roll i serien. Jag kommer att fortsätta min rapportering om den nya serien i bloggen. Medan ni väntar på den nya serien kan jag verkligen rekommendera originalet, säsong ett till fyra finns att köpa på DVD.

Foto: Fox Broadcasting Company.