25 maj, 2009

Nyfikenhet och dogfights

På onsdag ska jag ut och resa. Inte så långt visserligen, men ändå. Jag, mamma, mormor och Diana ska till Stockholm och sedan ska jag sova kvar hos min kära vän Henri. Han vet ju hur nervös jag blir inför att resa så han har lovat att ta hand om mig, hjälpa mig åka tunnelbana och så vidare. Vem vet vart jag skulle hamna annars. Vi ska bara ta det lugnt, snacka skit, promenera, äta god mat och se på DVD. Jag längtar efter att träffa honom igen!

Bimbo Boy: "Jag dreglar över en het dogfight i 'Dynastin' mellan en bög och en heterokille. Kanske borde jag börja med brottning?"

En sak som jag har funderat mycket över är varför personer som ogillar mig envisas med att läsa min blogg och skriva spydiga, anonyma kommentarer. Jag har inget emot besöken i sig, jag får ju bara bättre besöksstatistik, jag har bara så svårt att förstå intresset. När jag blir osams med någon och bryter kontakten så slutar jag lägga energi på dem, deras bloggar intresserar mig liksom inte. Jag antar att jag får ta bloggtrollens nyfikenhet som en komplimang.

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com